Разделих се със самолета вече. Преминавам на друга марка за колко време не се знае, но сърцето ми е тука.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Довиждане, приятели
Collapse
X
-
Довиждане, приятели
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от kris11 Покажи съобщениеРазделих се със самолета вече. Преминавам на друга марка за колко време не се знае, но сърцето ми е тука.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Така се получава когато не идваш редовно на сбирки , преминаваш в другия лагер
Честито за новата придобивка и дано да НЕ ти създава толкова ядове като АлфатаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеПак ще се върнеш. Въпрос на време еуспех с новата
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Веднъж заразен от вируса........ няма лек.
Чао колега засега!Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
Comment
-
Първоначално публикувано от XaBu4ko Покажи съобщениеВеднъж заразен от вируса........ няма лек.
Чао колега засега!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеЕee стига бе пич и ти ли ни предаде,не е истина.
Пусни снимки на самолета да му се порадваме запоследно.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеаз като ти говоря не ме слушаш... "рано или късно сяка кола става опел"
Opel никога не бих си купил. Благодаря на всички за пожеланията.
Новата кола я няма още -поръчал съм но са намерили с мотора който искам.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
Comment